![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%)
|
litery po prawej (w najnowszej wersji) zdają się być zawsze w tym samym miejscu (oś x)
Powiem, że dość fajnie Ci wyszła ta nowa wersja - w porównaniu do starej - co do wielkości liter nie każ ludziom wpisywać małych wystarczy strtolower |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 11 Dołączył: 5.09.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Bez sensu - pomiędzy literami a tłem powinien być wyraźny kontrast - to nie może być tak, że kwestia utrudnienia złamania captcha jest ważniejsza od łatwości odczytania jej przez użytkownika. Captcha musi być czytelna i tyle - przykład: http://recaptcha.net/learnmore.html
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2008 Ostrzeżenie: (10%)
|
@wiewiorek przesadzasz, przecież napis jest w miarę czytelny a jeśli zdarzy się że nie jest to za 2 razem będzie na pewno.
@fifi masz rację, napis i po prawej i po lewej stronie zawsze znajduję się na tej samej pozycji na osi X, tylko Y się zmienia ;p. To dlatego że gdybym zmieniał losowo pozycję na osi X, to napis często wyjeżdżałby poza obrazek A i jeżeli oceniacie w sondzie to napiszcie swoją ocenę w poscie bo niestety musiałem kontynuować stary temat... i nie mogę wyzerować sondy token Ten post edytował Savail 30.06.2010, 08:02:55 |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 31.12.2025 - 06:29 |